Keurmerk

het merk

Keurmerk

Lees hier meer over het bedrijf, waar wij voor staan en over onze

Betrouwbaarheid
Verantwoord
Duurzaam
Gekeurd door deskundigen

Keurmerk

Waarom het keurmerk van MMC Consultancy BV?

Het keurmerk van ons bedrijf geeft in elk geval aan dat minimaal getoetst is aan de geldende wet- en regelgeving. Wij adviseren om  verder te gaan dan de huidige wet- en regelgeving om toekomst-bestendig te zijn.

Het keurmerk geeft aan dat onze klanten zich bewust zijn van de kritische blik wij op de bedrijfsvoering hebben uitgevoerd waardoor zij zich beter kunnen onderscheiden.

Het keurmerk geeft aan dat wij onze klanten serieus nemen en met hun de stap vooruit willen maken om de bedrijfsvoering duurzamer te maken.

Met het afgeven van ons keurmerk spreken wij het vertrouwen aan onze klanten uit dat een deskundig eindresultaat is gegeven en dat dit eindresultaat tot een positieve opvolging heeft geleid.

MMC Consultancy Keurmerk op envelop
Voordelen

Keurmerk waardes

Wij verrichten werkzaamheden voor  zowel de overheid, als het bedrijfsleven. In opdracht van Omgevingsdiensten stellen we milieuvergunningen op, hebben milieuvergunningsaanvragen  opgesteld & voor bedrijven ISO 14001/45001/9001 audits uitgevoerd. Ons bedrijf voorziet ook in training op milieu- of veiligheidsgebied en heeft hier ook ervaring in. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat ons eigen keurmerk de juiste uitstraling en expertise afstraalt.

Betrouwbaarheid

Met dit keurmerk kunnen wij de kwaliteit van uw bedrijf waarborgen naar u en uw klanten toe. Dit geeft een vertrouwde band en vergroot de kans op een (langdurige) samenwerking. Bij twijfel kunnen uw klanten contact met ons opnemen om dit te verifiëren.

Verantwoord

Ons keurmerk staat voor ondernemen op een verantwoorde manier. Zeker in deze tijd is het belangrijk om zowel op het gebied van milieu als veiligheid verantwoord te werken. Uw klanten weten hoe bewust u bent van uw bijdrage, maar ook uw werknemers gaan met een beter gevoel naar hun werk toe.

Duurzaam

Omdat wij op het gebied van milieu en veiligheid specialist zijn, heeft duurzaamheid onze aandacht. Het is van groot belang om uw efficiëntie zo hoog mogelijk te houden. Door enkele managementsystemen goed in kaart te willen brengen , kunnen wij dit voor u optimaliseren. Inzicht levert automatisch voordelen op en scheelt geld.