Consultancy

specialisten op milieu en veiligheidsgebied

Consultancy

Wij denken in oplossingen

Ieder bedrijf is anders en dat weet MMC Consultancy als geen ander! Een van onze ervaren consultants gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een uitleg over een onderwerp rondom milieu en veiligheid? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Health, Safety & Environment

Interim management 

Tijdelijk een ondersteuning nodig op HSE-gebied? Ook hierin kunnen wij u een handreiking doen. Door ervaring op milieu- en veiligheidsgebied van onze medewerkers, kunnen wij u op tijdelijke basis, ontzorgen.  Belangrijk is dat de dagelijkse operatie doorgang vindt en dat er een goede ondersteuning wordt gegeven vanuit HSE.

Onafhankelijk onderzoek

Compliance audits

Inzicht in de mate van milieubelasting en/of de Arbo risico’s tijdens de dagelijkse operatie kan het verschil maken in het compliant zijn of non-compliant (risicodragend)  opereren van de onderneming. Om dit te kunnen verifiëren kunnen wij interne audits uitvoeren en dit in een rapportage vastleggen die presentabel is voor het management. Mocht de rapportage een aanleiding zijn om de scherpte op te zoeken op milieugebied en/of veiligheidsgebied dan kunnen wij hierbij assisteren. Immers in compliance opereren bepaalt het onderscheidend vermogen in de markt. 

Vergunningverlening

Werken voor de overheid

Wij kunnen ondersteuning geven bij het samenstellen van (complexe) milieuvergunningen. Onze expertise vanuit het bedrijfsleven geeft meer inzicht in de bedrijfsprocessen en kan beter aansluiten bij de te verlenen milieuvergunningen. Wij kunnen ook ingezet worden om aankomende of junior vergunningverleners te begeleiden in het vak van vergunningverlening. 

benieuwd naar de mogelijkheden?

Consultancy aanvragen

Wat wij aanbieden

Diensten

Opleidingen

Wij nemen milieu- en arbo surveys af. De uitkomsten van deze surveys kunnen aanleiding zijn om uw medewerkers verder te trainen.

Milieuvergunningen

De milieuwetgeving is een complexe materie. Het samenstellen van een aanvraag om milieuvergunning vergt expertise

Milieu vraagstukken pakken wij aan

Milieuvraagstukken die voorliggen kunnen wij voor u oppakken en uitwerken.